Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä Sihi Club

Päivänkakkarantie 10 02270 Espoo

Y-tunnus: 2888545-3

2. Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Kysymykset, jotka koskevat tietojen käsittelyä Sihi Club :in toimesta. Yhteyshenkilönä toimii tietosuojavastaavamme osoitteessa info@sihiclub.fi.

3. Rekisterin nimi

Sihi Club :in varausrekisteri.

4. Henkilötietojen kerääminen ja käyttäminen

Henkilötietoja käytetään tilojen varausten vahvistamiseen ja laskutukseen, sekä Sihi Clubin jälkimarkkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö rekisterit voivat sisältää seuravia tietoja:

  • henkilön nimi
  • organisaation nimi
  • osoite
  • puhelin
  • s-posti
  • ikä

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Sihi Club :in verkkopalvelun käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessä, sähköpostilla, puhelimitse tai yleisesti saatavilla olevista lähteistä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti eteenpäin kolmansille osapuolille, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Sihi Club :in varausrekisterin tiedot on tallennettu Saunaonlinen järjestelmään. Järjestelmän sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Tallennettuihin tietoihin pääsevät käsiksi vain ne henkilöt jotka ovat oikeutettuja ja ennalta määritetyt rekisterinpitäjän työntekijät.

9. Linkit muille sivustoille

Sivustoillamme saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Mikäli menette sivujemme kautta kolmansien osapuolten sivuille, huomautamme, että heillä on omat tietosuojaperiaatteensa eikä Sihi Club vastaa näistä periaatteista.

10. Vaikutusmahdollisuudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja. Kielto tulee tehdä kirjallisesti.

Compare listings

Compare