SIHI CLUB

Sauna-, juhla- ja kokoustilat Espoossa

Sihi Saunatila

  • Tilast - Saunatila, Juhlatila ja Kokoustila – Sihi Club Espoo - Sauna - 2024Bed: 1
  • Tilast - Saunatila, Juhlatila ja Kokoustila – Sihi Club Espoo - WC - 2024Bath: 1
  • Tilast - Saunatila, Juhlatila ja Kokoustila – Sihi Club Espoo - m2 - 202460

Sihi Lounge

  • Tilast - Saunatila, Juhlatila ja Kokoustila – Sihi Club Espoo - Sauna - 2024Bed: 1
  • Tilast - Saunatila, Juhlatila ja Kokoustila – Sihi Club Espoo - WC - 2024Baths: 2
  • Tilast - Saunatila, Juhlatila ja Kokoustila – Sihi Club Espoo - m2 - 2024130

Asiakkaidemme tarinoita

Hyvä rauhaisa sijainti, poreallas oli todella hieno. Viihdyimme! Plussaa, että tila on mahdollista varata myöhäiseen ajankohtaan.
Sihi Club
Eee - Virkistyspäivä
07/2024, Sihi Club Saunatila
Hieno ja moderni paikka kaikin puolin. Tilat ehkä hieman pienemmät mitä kuvittelin, mutta 13 hengen porukalle juuri sopivan kokoinen. Pisteet erityisesti myös järjestelyistä, vuokratilan yhteishenkilö oli joustava ja kommunikointi hänen kanssaan toimi sujuvasti ilman mitään ongelmia.
Sihi Club
Tommi - Ykstityisjuhla
08/2024, Sihi Saunatila
Haluan kiittää Sihi Loungea erinomaisesta palvelusta ja upeasta tilasta, jonka vuokrasimme syntymäpäiväjuhlillemme. Kokemus oli kaikin puolin onnistunut ja olemme erittäin tyytyväisiä. Tilat olivat tyylikkäät ja hyvin hoidetut, sekä henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Kaikki toiveemme otettiin huomioon ja järjestelyt sujuivat saumattomasti. Äänentoisto oli myös erinomainen, mikä teki musiikin kuuntelusta miellyttävän. Lisäksi vuokrausprosessi oli vaivaton, mikä helpotti suuresti juhlien suunnittelua. Vieraat olivat myös vaikuttuneita paikan tunnelmasta ja viihtyvyydestä, ja tilasta tuli paljon tiedusteluja. Sihi Lounge ylitti odotuksemme ja voimme lämpimästi suositella sitä kaikille, jotka etsivät laadukasta ja ainutlaatuista juhlatilaa. Kiitos vielä kerran, teitte juhlistamme unohtumattomat!
Sihi Club
Henriina - Syntymäpäivää
07/2024, Sihi Lounge
Tilat olivat sopivan kokoiset, siistit ja tyylikkäät. Istumapaikkoja oli myös riittävästi. Ennen tilaisuuden alkua tilat esiteltiin perusteellisesti. Poreamme ja reilun kokoinen terassi sekä ympäri tiloja kiertävä äänentoistojärjestelmä toivat luksuksen tuntua. Keittiö oli myös hyvin varusteltu. Ainut miinus tylsistä leikkuuveitsistä ja siitä, että poreammeen yhdestä kulmasta tuli heikosti kuplia. Hinta-laatusuhteeltaan tila oli kuitenkin erinomainen ja riittävä meidän reilu 40hlön juhlaporukalle.
Sihi Club
Renny - Syntymäpäivät
11/2023, Sihi Lounge

Compare listings

Compare